"Андрій Стріхарський інформує."

Дата: 13.03.2024 08:19
Кількість переглядів: 84

Чергова робоча поїздка на округ до Городищенської та Катеринопільської громад Черкаської області.

Відвідали Городищенську ДСНС, оглянули територію частини, техніку, обговорили роботу рятувальників. Вручив Грамоти Верховної ради рятівникам — Марченку Олексію та Сизоненку Олександру. Також привітав грамотою рятівника з Катеринопільської громади Віталія Люботу.

З міським головою Володимиром Мирошником побували на відкритому конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва пам'яті С.С. Гулака-Артемовського, уродженця м.Городище. Вручив подарунковий сертифікат на 10 000 грн учениці школи мистецтв 14-річній Поліні Довзій. Дівчина намалювала картину, яку продали на благодійному аукціоні, кошти від продажу якої було передано на ЗСУ.

Відзнаки Верховної ради передав сімейній лікарці Ніні Гень та вчительці початкових класів Катеринопільського ліцею №1 Раїсі Коваленко.

Окрім селища Катеринопіль, відвідали села Вербівець, Гончариха та Кайтанівка. Це справжня глибинка, в кожному селі мешкає понад 400 людей, з якими ми поспілкувались, вислухали потреби та вручили продуктові набори.

За традицією поспілкувався з найстарішими мешканцями громад. Рекордсмен за віком мешкає в Катеринополі — це Степан Макарович Поліщук, якому в липні минулого року виповнилося 100 років. Привезли йому та довгожителям з інших сіл ортопедичний матрац та продукти харчування.

Дякую нашим рятівникам, лікарям та вчителям, що сумлінно виконують своє покликання, допомагають, лікують та навчають. Дякую всім, хто вірить в Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь