Оголошення про збір проектних пропозицій до Плану реалізації Стратегії розвитку Стеблівської територіальної громади на період 2018 – 2020 рр.

Дата: 31.10.2017 17:33
Кількість переглядів: 674

Відповідно  до рішення Стеблівської селищної ради від 15 червня 2017 року №6-22/VII створена робоча група з розроблення  Стратегічного плану розвитку Стеблівської територіальної громади на період до 2025 року ( далі за текстом – Стратегія). 

Найважливішим етапом Стратегії є розроблення та  подання з боку інтелектуально та економічно активних жителів населених пунктів громади  ідей проектів для розроблення Плану реалізації Стратегії  розвитку Стеблівської територіальної громади на період 2018-2020 рр.

Проектні пропозиції буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою,  які будуть включені до Плану реалізації Стратегії розвитку Стеблівської територіальної громади  на 2018 – 2020 рр. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог проектів  розвитку Стеблівської територіальної громади на період до 2020 року та визначено джерела їх фінансування.

Ініціаторами проектних пропозицій можуть бути всі, хто зацікавлений у розвитку Стеблівської  громади: громадяни, представники бізнесових структур, депутати місцевих рад, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності. 

Варто подати свою проектну пропозицію, якщо у Вас є ідеї щодо організації чи облаштування:

а) Території привабливої інвестиціям та розвитку малого й середнього бізнесу.

б) Території енергоефективної та дружньої до довкілля інфраструктури.

в) Території відкритої влади і сучасного управління націленого на співробітництво та розвиток місцевих громад.

г) Території якісної освіти, медицини, культурного різноманіття тощо.

 

Критерії відповідності проектних пропозицій (Технічне завдання на проект регіонального розвитку або так званий концепт нот):

1. Проектні пропозиції мають бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.

2. Отримувачем вигоди від реалізації проекту не може бути окрема фізична, юридична особа, політична партія, релігійна організація.

3. Термін реалізації проекту – не менше 12 місяців та не більше 3 років в період 2018 - 2020 рр.

4. Проектні пропозиції мають відповідати одній з двох Стратегічних цілей  розвитку Стеблівської громади:

1) Формування економічно привабливої громади.

2) Підвищення соціальних стандартів ( зручності проживання).

5. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.

6. У заявника (заявників) існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

7. Проектна пропозиція має бути представлена у формі, що додається. Також пропонуємо звернути увагу на Технічне завдання щодо заповнення цієї форми.

8. Проектна пропозиція має відповідати не менш ніж одному завданню оперативної (оперативних) цілі (цілей) Стратегічного плану  розвитку Стеблівської  територіальної  громади період до 2025 року.

9. У випадку відбору проектної пропозиції заявник (заявники) мають бути готові розробити проект регіонального розвитку згідно методичних рекомендацій.

Збір проектних пропозицій триває з 01.11 по 15.11.2017 р. включно

Проектну пропозицію має бути надіслано не пізніше 23:59 15.11.2017 року.

Заповнену форму проектної пропозиції надсилайте на e-mail: steblisr@ukr.net  або поштою на адресу: Виконавчий комітет Стеблівської селищної ради, вул.Партизанська,4, смт Стеблів, 19451 з позначкою «Проектна пропозиція до Плану реалізації Стратегії 2018 – 2020».

Проектні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі розглядатися не будуть.

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка, до начальника відділу соціально-економічного розвитку виконавчого комітету селищної ради Сасіна Сергія, тел. (068)5127610, e-mail steblisr@ukr.net .

Це оголошення, електронна форма проектної пропозиції, стратегічні, оперативні цілі та завдання Стратегії та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщені на сайті Стеблівської селищної ради в розділі «Оголошення» htpps://steblivska-gromada.gov.ua

За результатами відбору кращі проектні пропозиції увійдуть до Плану реалізації Стратегії та будуть профінансовані у 2018-2020 роках.

 

Примітка.

Посібник з підготовки та відбору проектних пропозицій, проектів регіонального розвитку до Плану реалізації Стратегії регіонального розвитку Черкаської області 2018 – 2020 рр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь