Минулий пленарний тиждень був надзвичайно насиченим. Продовжили роботу над Бюджетом 2024, тримаємо курс на євроінтеграцію та зупиняємо вплив країни-агресора через релігійні структури. - інформує А.П.Стріхарський

Дата: 27.10.2023 09:58
Кількість переглядів: 107

На зображенні може бути: 3 людини

Минулий пленарний тиждень був надзвичайно насиченим. Продовжили роботу над Бюджетом 2024, тримаємо курс на євроінтеграцію та зупиняємо вплив країни-агресора через релігійні структури.

Законопроєкт №8371 “Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій”, було прийнято в першому читанні. 267 народних обранців підтримали запит суспільства на наведення ладу з організаціями, які мають центри в росії.

Велика робота триває з підготовки Бюджету на наступний рік. Верховна Рада прийняла постанову 10000/П про висновки й пропозиції до головного фінансового документа країни. Пропонується скоротити певні видатки, але збільшити планові доходи коштом нових об'єктів оподаткування. До 20 листопада планується остаточне голосування за проєкт Бюджету.

Прийнято законопроєкт №9269, що повертає фінансовий моніторинг політично значущих осіб. Це важливий євроінтеграційний крок в боротьбі з корупцією.

На засіданні Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування доповідав про проект Закону “Про дерадянізацію законодавства України” стосовно житлової політики №10097. Комітет рекомендував Парламенту включити Закон до порядку денного десятої сесії та прийняти його за основу в цілому.

Із представниками Мінінфраструктури, членами підкомітету з питань житлової політики та захисту інвестицій в обʼєкти житлового будівництва та експертами відбулася робоча зустріч щодо представлення проекту закону «Про засади житлової політики». Маємо напрацювати законопроект, який забезпечить належну реалізацію державної житлової політики.

Працюємо далі, створюємо всі необхідні умови для перемоги та євроінтеграції.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь