Держпродспоживслужби України інформує!

Дата: 24.05.2023 14:55
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Одним із пріоритетних напрямків запланованої на 2023 рік роботи Держпродспоживслужби України є розвиток превентивних інструментів захисту прав споживачів. Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області є територіальним органом Держпродспоживслужби та діє на підставі Положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області (далі – Головне управління), затвердженого наказом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 24 лютого 2020 року № 167. Головне управління відповідно до покладених на нього завдань забезпечує реалізацію державної політики у сфері захисту прав споживачів, зокрема проводить роботу з підвищення рівня поінформованості населення про права споживачів та механізми їх захисту шляхом надання консультацій споживачам на особистих прийомах, розміщення інформації в засобах масової інформації, сайтах, тощо.

Звернутися із заявою про порушення прав споживачів жителі громади можуть до Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області за адресою: вулиця Смілянська,120, м. Черкаси, е-mail: post@cherk-consumer.gov.ua, телефон (0472) 63-05-27, а також отримати консультацію в телефонному режимі або на особистому прийому за адресою: бульвар Шевченка, 287, м. Черкаси, телефон (0472) 33-12-08. Зважаючи на зазначене, просимо віднайти можливість розмістити на сайті громади, надану Головним управлінням інформацію.

Додатково інформуємо, що на сайті Головного управління висвітлені актуальна для споживачів інформація, яку можна віднайти за посиланням: https://www.cherk-consumer.gov.ua/hromadianam/upravlinnia-zakhystuspozhyvachiv/novyny-upravlinnia-zakhystu-spozhyvachiv.

Перший заступник начальника Олена ДУБОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь