Житло для українців інформує А.П.Стріхарський

Дата: 28.03.2023 16:31
Кількість переглядів: 81

Возможно, это изображение 4 человека и текст

Перебуваючи на своєму окрузі на Черкащині, в місті Городище, я мав нагоду презентувати проєкт по забезпеченню внутрішньопереміщених осіб житлом.

Концепція проєкту побудована на ідеї реконструкції старого міського готелю у багатоквартирний житловий будинок. Цей кейс може стати частиною програми по допомозі ВПО в інших громадах країни, що надали прихисток українцям, які втратили житло внаслідок збройної агресії РФ.

Візуально-технічне обстеження показало, що будівля придатна для експлуатації після проведення певних ремонтних робіт. Реконструкція дозволить побудувати близько 100 однокімнатних та двокімнатних квартир.

За два місяці ми провели велику роботу у законодавчому напрямку. Завдяки депутатському корпусу та міському голові підготували рішення, щоб потім можна було передати житло людям, які опинилися в скрутному становищі, у приватну власність.

Дякую міському голові Городища Володимиру Мирошнику та моїм колегам - голові партії «Слуга Народу» Олені Шуляк (Olena Shuliak), голові фракції “Слуга народу” Давіду Арахамії (David Braun) та голові Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександру Завітневичу (Олександр Завітневич) за сприяння у розв'язанні цього питання, підтримку моєї ініціативи та забезпечення швидкої та якісної реконструкції майбутніх осель.

Разом з благодійним фондом “Злагода життя”, що зареєстрований в місті Городище Черкаської області, ми плануємо втілити цей проєкт досить швидко і маємо надію, що перші двадцять власників отримають ключі від нового життя найближчим часом.

Фонд “Злагода життя” з початку війни веде активну роботу на моєму окрузі. Це й створення Городищенського гуманітарного хабу, обладнання для лікарень, автомобілі військовим, допомога людям, що втратили житло.

Вважаю, що саме питання забезпечення житлом людей, які цього потребують, потрібно вирішувати невідкладно. Коли у тебе немає даху над головою, це дуже важко. Тому такі проєкти слід реалізовувати не через роки, а тоді, коли в них є гостра потреба. Ми маємо ділитися з людьми усім, що маємо самі, багатьом з них просто нікуди повертатися, і ми повинні допомагати їм пережити це випробування.

🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь