Багато хлопців з Черкаського округу захищають сьогодні кордони нашої країни. Кожного дня вони, ризикуючи життям та здоров'ям, потребують нашої підтримки. Як можу, я допомагаю їм - інформує А.П.Стріхарський

Дата: 23.02.2023 11:26
Кількість переглядів: 101

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Багато хлопців з Черкаського округу захищають сьогодні кордони нашої країни. Кожного дня вони, ризикуючи життям та здоров'ям, потребують нашої підтримки. Як можу, я допомагаю їм.

💬 До мене звернулись військові з Корсунь-Шевченківського району, які зараз перебувають на Чернігівщині, захищають нас від потенційного вторгнення з боку агресивного сусіда. Хлопці добре забезпечені всім необхідним, але техніка для мобільних груп - це справжнє золото сьогодні на фронті і на кордонах.

❤️‍🩹 Разом з благодійним фондом “Злагода життя”, що зареєстрований в Городище Черкаської області, ми знайшли та купили для бійців автомобіль KIA Sorento, який я передав командуванню військової частини А4553. Також привезли ліки, антисептики, побутову хімію тощо. Також обговорили подальшу допомогу. Незабаром з волонтерами передамо ще один пікап.

🤝 Я проінспектував побутові умови бійців, побував в їх окопах, бліндажах, поспілкувався з командирами. Наші воїни - взірець стійкості та порядку. Їх бойовий дух на висоті, а руки міцно тримають зброю. Наша допомога - це не тільки авто, а ще й моральна підтримка, і я запевнив їх, що вся країна захоплюється ними і це - не пусті слова.

🖼 На знак вдячності командир частини підписав картину маленької художниці з Городищенської дитячої школи мистецтв, яку ми віддамо до школи на добру згадку.

Тримаймося разом!

Слава Україні! 🇺🇦

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь