Привітання З Днем волонтера від Андрія Петровича Стріхарського!

Дата: 06.12.2022 13:51
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Від щирого серця вітаю з Міжнародним Днем волонтера! В 1985 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала урядам щорічно відзначати 5 грудня Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку, присвячений особам, що займаються волонтерством. ООН закликала держави здійснити заходи з метою підвищення поінформованості про важливий внесок служби добровольців і тим самим спонукати ще більше людей в усіх сферах діяльності пропонувати свої послуги в якості добровольців, як на батьківщині, так і за кордоном. Волонтери (добровольці) — це люди, які свій вільний час витрачають на благо суспільства, не чикаючи щось у відповідь.

Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить левина частка робота щодо допомоги нужденним під час війни.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття.

Тоді, як прості люди - учні, працівники, пенсіонери і навіть діти не залишаються осторонь проблем нашої держави та допомагаючи іншим вносять часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету, впевнений – українці непереможні!

У теперішній час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, саме активна громадська позиція волонтерів, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що наша Перемога зовсім скоро. Адже єднання - це запорука успіху.

Висловлюю слова подяки від себе особисто та від імені кожної людини, якій допомагали й продовжують підтримувати волонтери.

Світ тримається на небайдужих, чуйних людей, не здатних пройти повз чужих проблем, завжди готових помогти та потурбуватися. Допомога волонтерів надзвичайно цінна і ніколи не буде забута. Вони не відвернулися, не пошкодували своїх сил, свого часу. Ще раз вітаю вас зі Святом і бажаю міцного здоров’я, затишку в домі, добра в сім’ї і неймовірного щастя в кожному новому дні. Хай ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Всіляких благ і процвітань. Мирного неба над головою і скорішої ПЕРЕМОГИ Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь