Привітання З Днем працівників освіти України

Дата: 02.10.2022 09:16
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та педагоги Стеблівської громади! Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!

Для кожного з нас життєва дорога розпочинається зі знань, умінь та навичок, які ми отримуємо в освітніх закладах, де трудяться педагоги. Своєю щоденною працею ви визначаєте долю багатьох поколінь, даєте можливість вибрати до душі заняття та проявити свої професійні якості.

Тож у день вашого професійного свята подякуємо вам за високий професіоналізм, а також терпіння в досягненні мети, адже ваша мета – виховання гідного, прогресивного покоління. І результатами вашої праці вже варто пишатися. Нехай доля не поскупиться на радісні події і піднесе найдорожчі подарунки, і ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість.

Зі святом вас, дорогі педагоги, з Днем вчителя! Будьте мудрими і справедливими, і нехай ваш учительський талант зможе реалізуватися повною мірою. А кожен ваш день буде наповнений посмішками, квітами, правильними відповідями і відмінними оцінками учнів, вашими творчими ідеями і яскравими талантами, мудрістю і натхненням, радістю і любов’ю, душевним спокоєм і простим щастям!

З повагою, селищний голова Олексій Данільченко?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь