Перший форму відновлення України на території Житомирщини - повідомляє Народний Депутат А.П.Стріхарський

Дата: 29.09.2022 11:42
Кількість переглядів: 436

Фото без описуФото без описуФото без опису

Вчора відвідав «Перший форум відновлення України», що присвячений відновленню постраждалих внаслідок російської агресії територій Житомирщини. Захід відбувся за участі Міністра економіки та інфраструктури Естонії Рійни Сіккут, Посла Естонії в Україні Каімо Кууск, заступника голови Укравтодору Андрія Івка, Першого заступника Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, Міністра інфраструктури України Олександа Кубракова, народних депутатів України, представників місцевих органів влади, громадськості та бізнесу. Проведення даного форуму - вже хороша новина, оскільки він стане прикладом для проведення таких заходів по всій країні.

Хоч Україна досі продовжує боротися та разом з тим ми не ставимо життя на паузу та вже відновлюємо громади після жахливих наслідків, які завдала рф. Наші будівельники щоденно працюють над заміною вікон, відновленням дахів, що були пошкоджені уламками ракет, а також відновлюють інфраструктуру, зводять мости та ремонтують дороги.

За останні сім місяців кожен українець чітко побачив, хто справжній друг, який завжди готовий надати свою підтримку, а головне не лише на словах. Таким надійним другом для України є Естонія, яка завжди одна з найперших підтримувала Україну на міжнародній арені, а зараз зголосилася бути головним координатором процесу відновлення Житомирщини на міжнародному рівні. Під час форуму підписали тристоронній Меморандум, між Житомирською ОВА, Овруцькою громадою та Естонським центром міжнародного співробітництва, який розпочинає реалізацію проєкту будівництва нового дитячого садочку в Овручі.

Хочу зазначити, що я, в свою чергу, також активно сприяю, щоб форум такого формату було проведено і на території Черкащини. У нас є багато країн-друзів, тож я переконаний, що ми знайдемо надійного партнера для відбудови Черкащини.

Звичайно, у нас ще попереду багато роботи, але з такими партнерами, ми зовсім скоро здобудемо Перемогу та відбудуємо нашу країну! Сподіваюсь, що завдяки прикладу, який показує Естонія, інші країни світу також долучаться до процесу відновлення.

Ворог думав, що може нас легко зламати, але ми продовжуємо працювати, вірити в ЗСУ і робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити все, що зруйнували загарбники,


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь