Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Дата: 21.09.2022 20:53
Кількість переглядів: 676

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Виконавчий комітет Стеблівської селищної ради Звенигородського району Черкаської області (юридична адреса 19451, Черкаська область, Звенигородський район, Стеблівська селищна громада, смт Стеблів, вул. Партизанська, 4) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для Стеблівського ліцею та ЗДО «Росинка». Основним видом діяльності селищної ради є державне управління загального характеру.

Стеблівський ліцей розташований за адресою 19451, Черкаська область, Звенигородський район, Стеблівська селищна громада, смт Стеблів, вул. Партизанська, 3 та оточений з пн. – зеленими насадженнями, житловою забудовою та кафе; з пд. – магазином та дорогою; із зх. – зеленими насадженнями; із сх. – дорогою, музеєм, будівлею виконкому та житловою забудовою. Найближча відстань від джерел викидів до житлових забудов становить 95 м. На території ліцею знаходяться котли газові. ЗДО «Росинка» розташований за адресою 19451, Черкаська область, Звенигородський район, Стеблівська селищна громада, смт Стеблів, вул. Шкільна, 9 та оточений з пн., пд. та зх. – житловою забудовою; із сх. – приватними с/г ділянками. Найближча відстань від джерел викидів до житлових забудов становить 16 м. На території закладу дошкільної освіти знаходяться котел газовий та котел твердопаливний. В процесі виробничої діяльності в атмосферу викидається пил, азоту діоксид, вуглецю оксид, діазоту оксид, метан, НМЛОС; в кількості 2 т/рік. 

Відстань між Стеблівським ліцеєм та ЗДО «Росинка» не досягає 500 м, тому вважаються одним об’єктом.

Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від майданчика не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі СЗЗ. Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян по даному питанню проводиться протягом місяця з дати подачі повідомлення в місцеві засоби масової інформації Черкаською ОДА (ОВА) за адресою: 18001, Черкаська область, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 185; тел. (0472) 37-29-15, 33-73-13, 36-11-13, 37-60-01, 37-22-49, e-mail: zvernennya.oda@gmail.com 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь