Електронний кабінет - зручний спосіб отримати допоміжні засоби реабілітації

Дата: 30.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Особа з інвалідністю, законний представник дитини з інвалідністю може, не виходячи з дому, подати документи, необхідні для взяття на облік та забезпечення ДЗР через електронний кабінет в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі по тексту – ЦБІ).

Сервіс «Електронний кабінет особи з інвалідністю» дає можливість онлайн взаємодії особи з державними органами, а саме – для онлайн подачі заяв з пакетом документів на забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації), перегляду стану опрацювання зазначених заяв в ЦБІ, вибору підприємства та інше.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

В умовах воєнного стану, запровадженого Указом Президента України від 24.02.2022 № 64 та продовженого указами Президента України від 14.03.2022 № 133/2022, 18.04.2022 № 259/2022, 17.05.2022 № 341/2022, 12.08.2022 №573/2022 у осіб з інвалідністю виникають труднощі із реалізацією права на допоміжні та інші засоби реабілітації, встановленого ст. 26 Закону України «Про реабілітацію осіб з інвалідністю».

Пункт 15 Порядку забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані такі засоби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2012 № 321 (зі змінами та доповненнями), (далі по тексту -Порядок) передбачає, що орган соціального захисту населення (ЦНАП) надає інформацію щодо електронного кабінету особи, його функціоналу та офіційного веб-сайту Мінсоцполітики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь