Здоров’я жінок громади – під професійним наглядом лікарів Відтепер отримати консультацію лікаря-гінеколога, пройти огляд чи проконсультуватися щодо перебігу вагітності можна і в Стеблівській амбулаторії загальної практики - сімейної медицини. Нині на

Дата: 07.03.2022 15:09
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

Здоровя жінок громади – під професійним наглядом лікарів

Відтепер отримати консультацію лікаря-гінеколога, пройти огляд чи проконсультуватися щодо перебігу вагітності можна і в Стеблівській амбулаторії загальної практики - сімейної медицини. Нині на території нашої громади проживає лікар-гінеколог з багаторічним професійним стажем – Марина Похитун.

У мирний час вона проживала та працювала у столиці. У звязку з воєнними діями та загрозою для життя й здоровя, лікарка з родиною переїхала до нашої громади і вирішила бути корисною для жителів цієї громади.

Під час зустрічі з сімейним лікарем місцевої амбулаторії загальної практики - сімейної медицини Світланою Охремовою було прийнято рішення щодо виділення окремого кабінету для прийому жінок та вагітних. Пані Марина буде здійснювати прийом пацієнток щодня з 8:00 до 12:00 год. 

Нагадуємо, що в амбулаторії постійно працює 2 сімейних лікарі, а також лікарі-стоматологи. Педіатр веде прийом щотверга з 9 до 12 год. В амбулаторії можна здати загальний аналіз крові та сечі, аналіз крові на цукор, а також зробити кардіограму.

Амбулаторія загальної практики в смт. Стеблів працює з понеділка по пятницю – з 8.00 до 17.00 год; у суботу – з 8.00 до 12.00 год. Обслуговуються усі громадяни, які наразі проживають на території сіл  громади.

Будьте здоровими і вчасно звертайтеся для профілактики хвороб!

#UAразом #разом_ми_сильні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь