Разом ми - сила!!!

Дата: 04.03.2022 11:52
Кількість переглядів: 478

Разом ми – сила!

Ситуація на території сіл нашої громади контрольована. Заклади торгівлі забезпечені продуктами харчування та товарами першої необхідності завдяки нашим фізичним особам – підприємцям, які і оперативно реагують на потреби. А жителі сіл нашої громади, проявляють згуртованість, щедрість та допомогу тим, хто цього потребує.

Населені пункти громади стали прихистком для переселенців із різних областей України, у тому числі тих, де велися або нині ведуться активні бойові дії. Наразі майже 700 громадян, які не проживають на постійній основі на території громади, стали на облік. Більшість із них виявили бажання долучитися до захисту нашої держави та підтримки Збройних Сил України, благодійництва.

Нині кожна вулиця нашої громади, кожна домівка і родина стали волонтерським пунктом збору продуктів харчування, одягу, предметів побуту та речей першої необхідності, які надаються (за зверненням) переселенцям, які потребують такої допомоги, а також українським захисникам. Жителі сіл печуть хліб та виготовляють тушонку, які одразу передаються до військових частин або переселенцям, у тому числі до сусідніх громад.

До збору найнеобхіднішого вже долучилися сотні свідомих наших громадян. Посильну допомогу в координації відповідної роботи та зборі посилок для військових надають працівники освіти та культури, громадські активісти, волонтери, сільськогосподарські товаровиробники, приватні підприємці та працівники промислової галузі.

Окрім того, розпочато збір коштів на підтримку Збройних Сил України. Кошти для військових можна передати через селищну раду або самостійно перерахувати на офіційні рахунки ЗСУ.

Жоден чоловік громади не ховається від виконання свого обов’язку - боронити рідну землю, усі як один звернулись до військкомату і отримали повістки. Для забезпечення безпеки на території сіл громади організовано патрулювання за участі лісників, мисливців та активних громадян. Для всіх бажаючих організовано курси домедичної допомоги.

Церкви долучилися до оповіщення населення про тривогу та сповіщають про небезпеку церковними дзвонами. У всіх храмах на території громади постійно моляться за мир, наших захисників та Україну.

Влада громади продовжує повною мірою виконувати свої функції, здійснює юрисдикції, моніторинг забезпечення на території громади продуктами харчування та засобами першої необхідності. В умовах воєнного часу продаж алкогольних напоїв на території громади заборонено!

Водночас, нагадуємо усім жителям громади про введену комендантську годину на території громади з 20 до 6 год. та просимо неухильно її дотримуватись і, особливо, тих громадян, хто прибув до нас.

#UAразом Ми – сильні! Україна переможе! Слава Україні! Героям слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь