Пошук

«Збалансований та соціально орієнтований», – Олександр Скічко про обласний бюджет-2022

Дата: 22.12.2021 08:20
Кількість переглядів: 289

Черкащина з бюджетом на наступний рік. Сьогодні депутати обласної ради підтримали головний фінансовий документ області на 2022 рік. Про основні видатки та доходи, прогнозовані на прийдешній рік, розповів Олександр Скічко.

Обсяг дохідної частини бюджету-2022 становить 3,2 млрд грн. Зокрема, власні доходи загального фонду становлять 1,5 млрд грн, спеціального – 161 млн грн, дотації з державного бюджету – 205 млн грн та субвенції з держбюджету – 1,3 млрд грн.

Загальний обсяг витрат обласного бюджету на 2022 рік становить 3,2 млрд грн. Вони передбачають покриття основних потреб бюджетних установ.

– На фінансування чинних обласних програм ми передбачили 54 млн грн власних доходів обласного бюджету, – наголосив очільник області Олександр Скічко. – Це житлове кредитування молоді та учасників АТО, підтримка підприємництва, інформатизація тощо.

Щодо розвиткової складової, то 813 млн грн субвенції з держбюджету спрямують на дорожню інфраструктуру; 18 млн грн – на природоохоронні проєкти; 10 млн грн – на співфінансування проєктів Держфонду регіонального розвитку.

– Звісно, за потреби будемо вносити зміни до бюджету, – підсумував голова ОДА. – Я вдячний депутатам облради за конструктивну роботу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь