Пошук

На Золотоніщині продовжують капітальний ремонт автодороги Т-24-09

Дата: 01.11.2021 08:15
Кількість переглядів: 234

Після перерви відновився капітальний ремонт автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша на ділянці км 0+000 – км 8+000. Про це інформують у САД області.

Капітальний ремонт ділянки автодороги Т-24-09 протяжністю 8 кілометрів проводять від початку цієї автодороги від автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Київській області і до селища Шрамківка. Тимчасово призупинили роботи для коригування проекту через збільшення обсягів будівельного матеріалу на цій ділянці та перенесенням інженерних мереж.

Наразі тут проводять влаштування поширення автодороги, влаштування геотекстилю для підсилення конструктиву, влаштовується шар основи проїжджої частини з піску та щебню. Потім розпочнеться влаштування шару основи з щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття.

У межах капітального району влаштують поширення проїжджої частини дороги, укріплять узбіччя, влаштують нові автобусні зупинки, бар’єрне огородження, дорожні знаки та розмітку. У селі Кононівка, через яке проходить автодорога Т-24-09, влаштують велосипедні доріжки, тротуари, 3 пішохідних переходи з автономним освітленням.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

Автодорога Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша побудована у 1977 році, останній раз капітальний ремонт її робився 34 роки тому, у 1987 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь