Медикам області передали майже 700 гігієнічних наборів під Представництва Фонду ООН

Дата: 11.10.2021 08:34
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Медичних працівниць Черкащини, які задіяні в реагуванні на COVID-19, підтримало Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні. За програмою WE ACT: Діємо задля жінок та їхніх можливостей, що фінансується Європейським Союзом, фахівчині галузі охорони здоров’я області отримали 682 гігієнічних набори на 600 тисяч гривень.

Набори розподілили між закладами охорони здоров’я Черкащини. Необхідні пакунки отримали ковідні лікарні області. Свої партії сьогодні передали до Черкаської міської інфекційної лікарні та Золотоніської центральної районної лікарні. 

– Наш проєкт WE ACT спрямований на підтримку жінок та посилення їхньої ролі в Українському суспільстві, – відзначила секторальний менеджер представництва Тетяна Шульга. –  Він багатокомпонентний та передбачає як пряму матеріальну підтримку, так і публічну дипломатію. Найбільший компонент – підтримка працівниць, які зараз працюють з ковідними хворими. У комплектах речі, які полегшують перебування на довгих змінах. Це наше дякую за їхню таку важку роботу під час чергової хвилі ковіду.

Проєкт нині втілюють у декількох областях. Зокрема Донецькій, Волинській, Запорізькій, Сумській та інших.

– Зараз ми всі бачимо, як стрімко погіршується епідемічна ситуація, – відзначила заступниця очільника області Лариса Кошова. – Тож і навантаження на медичну систему та тих, хто в ній працює, з кожним днем стає все більшим. Нам важливо, аби медпрацівники відчували підтримку, мали комфортні умови праці. Тому ми вдячні нашим європейським партнерам за підтримку. Натомість закликаю кожного, хто дбає про своє здоров’я, життя своїх близьких та друзів – вакцинуйтеся. Статистика свідчить, що понад 90% госпіталізованих з коронавірусом – не вакциновані. Подумайте про це.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь