Пошук

Ще одну ділянку автодороги Н-01 Київ – Знам’янка на Черкащині відремонтували

Дата: 09.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 223

Наближається до завершення відновлення автодороги Н-01 Київ – Знам’янка від міста Сміла до кордону Київської області у рамках програми Президента «Велике будівництво». Завершено роботи із влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття у селі Орловець на ділянці 176+000 – км 183+717.

Зараз на цій ділянці проводяться роботи із планування та укріплення узбіччя, пізніше розпочнуться роботи із влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та пішохідних переходів з автономним освітленням.

Нині тривають роботи із влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття на 10-кілометровій ділянці від села Ситники і до в’їзду у місто Корсунь-Шевченківський (км 133+687 – км 143+923). Згодом вони продовжаться до кордону з Київською областю.

У 2021 році буде відремонтовано 54 км автодороги Н-01 та шляхопровід через залізницю у місті Городище. Загалом від міста Сміла до кордону Київської області у 2020-2021 роках буде відновлено 75 км автодороги Н-01 у межах Черкаської області.

У рамках ремонтних робіт на дорозі буде влаштовано новий конструктив дорожнього одягу: основа зі щебенево-піщаної суміші, оброблена цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь