Пошук

«Маємо об’єднуватися в молитві та вдячності»: у Черкасах відбулося свято Подяки

Дата: 07.09.2021 08:39
Кількість переглядів: 163

День Подяки з нагоди 30-річчя Незалежності України відзначили в Черкасах. З цієї нагоди 4 вересня на Центральному стадіоні відбувся концерт естрадно-симфонічної музики.

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко завітав на свято та привітав черкащан із Днем Подяки.

«У травні на молитовному сніданку ми вирішили спільно з Черкаською обласною Радою Християнських Церков організувати масштабне та ідейне дійство. І вже сьогодні на стадіоні «Черкаси-Арена» відбулося свято Подяки. Усі ми знаємо про важливу роль вдячності. Підсилити слова подяки здатна єдність. Сила єдності української нації сьогодні, як ніколи, актуальна. Я впевнений, що цей захід повинен стати щорічним. Маємо об’єднуватися в молитві та подяці. Від нас залежить майбутнє. Від наших слів і наших дій», – сказав очільник області.

На святі виступив заслужений працівник культури України Микола Євпак, український музикант, фіналіст телевізійного проєкту «Голос країни» В’ячеслав Рибіков, Черкаський народний хор, капела бандуристів і хор «Канон» КЗ «Об’єднання художніх колективів», хор Золотоніського МБК «Воскресіння», тріо «Парафраз» та інші виконавці.

Акомпанували всім виконавцям музиканти Академічного симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії. Диригував оркестром заслужений діяч мистецтв України Олександр Дяченко.

Після концерту на святі діяло містечко розваг із понад 40 різноманітними активностями. Діти брали участь у майстер-класах, іграх і змаганнях. Наприкінці свята на гостей чекали подарунки та пригощання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь