Усе буде digital! У Черкасах відкрили соціальний коворкінг

Дата: 06.09.2021 08:16
Кількість переглядів: 237

Безоплатно забронювати собі одне із 20 робочих місць і попрацювати, відвідати освітні та бізнес-події, користуватися надшвидким інтернетом, перепочити в лаунж-зоні. Все це зможе зробити кожен черкащанин уже з 10 вересня у соціальному коворкінгу в Черкасах. Його відкрив сьогодні голова Черкаської ОДА Олександр Скічко із заступницею міністра цифрової трансформації Валерією Іонан.

«Черкащина діджиталізується. Лише в червні ми з Міністерством цифрової трансформації України та міською владою започаткували проєкт із цифровізації Digital Cherkasy. І вже маємо результати. Один із них – ось цей соціальний коворкінг у Черкасах. Певен, що саме тут починатимуться успішні стартапи», – сказав очільник області.

Натепер Черкащина маємо ще низку діджітал-ініціатив. Як сказала заступниця міністра цифрової трансформації Валерія Іонан, наш регіон у цьому питанні – в лідерах. Зокрема, в області впроваджують телемедицину, онлайн карту безбар’єрності та відстежування онлайн руху транспорту в Черкасах, проєкт «Черкаси у смартфоні» тощо.

«Пам’ятаю нещодавній, буквально у червні, старт проєкту Digital Cherkasy. І згадую, як анонсувалось відкриття соціального коворкінгу. Сьогодні ці плани перейшли з площини майбутнього в реальність. І я дуже рада реалізації проєкту в такі швидкі терміни. Бажаю, щоб локація стала місцем зустрічі цифрових трансформаторів регіону. І щоб Черкащина стала лідером із цифрових трансформацій», – сказала Валерія Іонан.  

Ініціаторами створення соціального коворкінгу є проєкт із цифровізації Черкащини Digital Cherkasy за підтримки VISA та Міністерства цифрової трансформації України, обласної та міської влади.

Соціальний коворкінг у Черкасах можна знайти за адресою бульвар Шевченка, 277.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь