#ВеликеБудівництво: триває ремонт дороги Драбів-Золотоноша

Дата: 03.09.2021 09:18
Кількість переглядів: 391

 

На 10-кілометровій ділянці автодороги Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша завершено влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття та основи дороги зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом. Влаштовано поширення проїжджої частини автодороги з 6 до 8 метрів в ширину. Наразі ведуться підготовчі роботи до влаштування верхнього, останнього шару асфальтобетонного покриття.

Поточний середній ремонт ділянки км 14+000 – км 24+000 автодороги Т-24-09 протяжністю 10 кілометрів проводимо від закінчення селища Шрамківка, де вже завершено ремонт 6-ти кілометрів дороги, через село Кантакузівка і майже до повороту на село Золотонішка.

На відремонтованих 10 км автодороги Т-24-09 влаштуємо новий конструктив дорожнього одягу, який включатиме:

–  шар укріпленої основи зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом;

–  нижній шар з крупнозернистого асфальтобетону;

– фінішний шар покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Відновимо штучні споруди у складі дороги – проведемо ремонт мосту через річку Чумгак, що протікає через село Кантакузівка. Також встановимо нове металеве бар’єрне огородження, дорожні знаки та влаштуємо розмітку з холодного пластику, влаштуємо автономне освітлення 6-ти пішохідних переходів у селі та встановимо три автопавільйони для очікування громадського транспорту.

Підрядна організація: ТОВ «Автострада».

Автодорога Т-24-09 /М-03/-Драбів-Золотоноша побудована у 1977 році, останній раз капітальний ремонт її робився 34 роки тому, у 1987 році.

Цього року на Черкащині відновлюється 3 ділянки автодороги Т-24-09 /М-03/ – Драбів – Золотоноша у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Загалом цьогоріч заплановано відновити 24 км цієї автодороги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь