Пошук

Global Teacher Prize Ukraine 2021: троє освітян Черкащини потрапили до 50-ки найкращих

Дата: 17.08.2021 11:04
Кількість переглядів: 191

3 273 анкети, 1 870 номінацій, 5 відбіркових офісів по всій Україні, сотні історій і безліч вражень. Global Teacher Prize Ukraine 2021 оголосили пвфінналістів конкурсу. До 50-ки найкращих потрапили й трьоє педагогів Черкащини.

Зокрема, це вчитель Черкаської міської гімназії №9 Микола Цимбал, який викладає трудове навчання. На його уроках учні створюють роботів, друкують 3D-моделі та вчитися командній роботі.

Василь Отземко з Квітчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Селищенської сільської ради навчає дітей всесвітній історії, громадянській освіті, захисут Вітчизни, історії України, правознавству. Учні пана Василя створюють перші в селі танцювальні клуби, перемагають у обласних олімпіадах і, попри стереотипи про сільську освіту, більшістю вступають в університети.

Вчителька початкових класів Наталія Олійник теж представляє Черкащину. Вона навчає в Уманському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7 — колегіум». На уроках півфіналістка впроваджує підходи STEM-освіти, послуговується методами проєктного навчання та застосовує конструктори LEGO.

Нагадаємо, Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для талановитих вчителів України. Переможець міжнародної премії отримує 1 мільйон доларів США. У сфері освіти це перша та єдина премія такого рівня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь