Пошук

На Черкащині змагаються за призи Піддубного

Дата: 16.08.2021 09:23
Кількість переглядів: 160

Найсильніших у греко-римській боротьбі об’єднує Черкащина. В обласному центрі триває Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений 150-річному ювілею від дня народження Івана Піддубного. А вже за день атлети змагатимуться у Красенівці, батьківщині видатного українського борця.

Позмагатися на турнір завітали понад сотня спортсменів. Привітав їх зі стартом змагань очільник Черкащини Олександр Скічко.

– Черкащина – місце сили! – наголосив він. – Чергове підтвердження – турнір, присвячений 150-річчю від дня народження Івана Піддубного. Цьогоріч ми не лише традиційно вшановуємо нашого відомого земляка, а й маємо найсильнішого борця на планеті – золотого медаліста Олімпійських ігор-2020 Жана Беленюка. Нехай це додасть наснаги спортсменам тренуватися наполегливіше для досягнення своєї мети, а нам з вами – гордості за рідну землю, яка дає світові найсильніших!

Додамо, зараз на Черкащині переймають борцівські традиції цього олімпійського виду спорту півтори тисячі юних жителів області.

Уже цієї суботи, 14 серпня, Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті І.М.Піддубного відбудеться у Красенівці. Захід триватиме весь день із 9 до 22 години. На його учасників чекають показ відеофільмів про Івана Піддубного, турнір із греко-римської боротьби, богатирське шоу “Найсильніша людина свята”, змагання з гирьового спорту, показові виступи спортсменів, а ще – ярмарка, екскурсії та інше.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь