Діти - це найголовніший скарб нашого суспільства

Дата: 09.06.2021 10:02
Кількість переглядів: 253

Фото без описуФото без опису

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства

 

Уже традиційно, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Головною метою Дня дітей є привернення уваги до проблем дитинства, заохочення миру і взаєморозуміння між дітьми; закликати батьків, державу, суспільство, організації до захисту прав та свобод дітей.

    Так, 31 травня фахівцем Корсунь-Шевченківського районного сектору філії Центру пробації в Черкаській області Тетяною Липкою спільно з начальником служби у справах дітей Корсунь-Шевченківської міської ради Оксаною Бурковською, спеціалістом Тетяною Задніпряною та прокурором Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської окружної прокуратури Іриною Кривошиєю, старшим інспектором сектору ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Богданом Поповичем проведено захід з неповнолітнім клієнтом пробації.

Учасники заходу привітали неповнолітнього з Днем захисту дітей та вручили подарунки. Фахівцем служби пробації також під час візиту проведено профілактичну роботу з метою недопущення вчинення повторних кримінальних правопорушень та вручено пам’ятку щодо обов’язків засудженого. Батьки також не залишилися поза увагою. Матері було надано пам’ятку «Відповідальне батьківство – запорука щастя дитини» та проведено інформаційну бесіду щодо прав дитини.

Як зазначила фахівець Корсунь-Шевченківського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Черкаській області Тетяна Липка,  діти – це наше майбутнє.  Як найвразливіша частина суспільства вони потребують особливого захисту й піклування. Ресоціалізація і виправлення неповнолітніх, що в силу  різних обставин перебувають в конфлікті, одне із найважливіших наших завдань. Від кожного з нас  залежить доля дітей сьогодні! 

 

Корсунь-Шевченківський РС

філії Центру пробації

в Черкаській області

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь