Очільник області поповнив свою команду фахівцями з капбуду

Дата: 04.03.2021 08:11
Кількість переглядів: 680

Фото без описуФото без описуФото без опису

Департамент капітального будівництва області віднині з новим керівником. Ним став Андрій Лапін. Крім того, його підсилить радник з питань будівництва Ігор Франчук. Їх сьогодні представив колективу структурного підрозділу ОДА очільник Черкащини Олександр Скічко.

Звертаючись до працівників Департаменту, Олександр Скічко визначив декілька основних вимог до подальшої спільної роботи. Основне – працювати на результат, виконувати завдання в строки та ставити в пріоритет якість.

– У вас один із найголовніших Департаментів в усій області, якщо не найголовніший, – зауважив очільник ОДА. – Зараз ми активно впроваджуємо програму Президента України #Велике_будівництво, і за нею маємо чимало завдань вже на цей рік. Кримінальні провадження, недобудови, прострочені терміни, недорозрахунки, не введені в експлуатацію об’єкти – дуже хочу, щоб це залишилося у минулому. Я тут не на три місяці, а на довше. Тож ті об’єкти, які будуватимемо цьогоріч, здаватимемо разом. Є одне завдання – діяти за законом, перевіряти якість робіт, здавати в термін. Жодних корупційних схем, «сірих» документів. Я виступаю за те, щоб був відразу нормальний порядний підрядник, що якісно виконує роботу, по завершенню якої проводимо чесний технічний контроль. Це все.

Через бюрократичну тяганину область вже втратила два місяці будівничих робіт. Втім таке зволікання не має стати на заваді стовідсотковому освоєнню виділених з держбюджету коштів та здачі в експлуатацію всіх проектів, переконаний голова ОДА.

– Пропонуюю об’єднати наші зусилля та спрацювати на результат однією командою, – закликав Олександр Скічко. – Я готовий усебічно підтримувати тих, хто прагне до роботи. Сьогодні представляю вам нового керівника Департаменту та радника з питань будівництва. Вони підсилять мою команду, та, певен, всі разом ми спрацюємо ефективно. Я черкащанин і переживаю за своє місто, область. Давайте разом покажемо, що Черкащина вміє будувати.

Відповідно до розпорядження ОДА Департамент капбуду очолив Андрій Лапін. Він родом з Донецька. Має 9 років стажу державної служби. До грудня 2020 року працював у Департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь