Пошук

Обласний кардіоцентр серед кращих в Україні

Дата: 09.02.2021 08:44
Кількість переглядів: 222

Друге місце з хірургічного лікування ішемічної хвороби серця серед усіх кардіохірургічних клінік України посів Черкаський обласний кардіологічний центр. Такий рейтинг оприлюднила Асоціація серцево-судинних хірургів України.

Крім того, заклад посів 3-тє місце з хірургічного лікування інфекційного ендокардиту, піднявся з 11-го на 4-місце з хірургічного лікування патології грудної аорти, інформує головний позаштатний кардіохірург управління охорони здоров’я ОДА Олег Журба.

– На он-лайн зустрічі Асоціація України підбила підсумки роботи всіх кардіохірургічних клінік та центрів нашої держави, які надають високоспеціалізовану кардіологічну та кардіохірурічну допомогу жителям країни, – додав він. – Не важаючи на пандемію SARS-CoV-2 всі клініки працювали злагоджено, продуктивно та ефективно. Не зважаючи на всі складнощі, наші лікарі успішно та з хорошими результатами борються із серцево-судинними захворюваннями. Як уже стає традицією, враховуючи минулорічний звіт Асоціації України, Черкащина займає високі позиції у рейтингу кардіохірургічних клінік України.

Також представник Черкаського обласного кардіоцентру став членом правління АССХ України. Це надзвичайно високе досягнення не тільки для колективу кардіоцентру, а й для всієї області, відзначив Олег Журба.

– Кардіохірургічна служба плідно працює задля забезпечення здоров’я Черкащини, – підсумував Олег Журба. – За попереднім рішенням Асоціації серцево-судинних хірургів «Всеукраїнський з’їзд серцево-судинних хірургів» планується провести у Черкасах вже восени цьогоріч. Ми і надалі будемо розвивати новітні технології, мініінвазивні методики та готуватися до трансплантації серця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь