Пошук

Обсяг невідомих і непридатних агрохімікатів в області не збільшився протягом 2020 року

Дата: 14.01.2021 09:13
Кількість переглядів: 263

5 січня 2021 року підбили підсумки щорічної інвентаризації невідомих і непридатних агрохімікатів, які зберігаються на території Черкаської області. Протягом минулого року обсяги агрохімікатів не збільшилися. Загальна кількість становить 279,061 тонн.

Найбільшою та не вирішеною протягом тривалого часу є проблема зберігання 240 тонн небезпечних відходів в адміністративних межах смт Єрки Звенигородського району, яка здебільшого пов’язана з потребою значного за обсягами фінансування. За оцінкою місцевих органів самоврядування – близько 15 млн грн. Та відсутністю спеціалізованих підприємств, що можуть провести утилізацію.

У ході засідання проаналізовано основні недоліки й прорахунки при  зберіганні непридатних ХЗЗР, а також визначено низку першочергових заходів, які будуть рекомендовані для реалізації їх власникам – міським, сільським та селищним територіальним громадам.

Участь у роботі обласної інвентаризаційної комісії, взяли представники Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, Управління державного екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу та Управління цивільного захисту обласної державної адміністрації.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь