«Головне – захистити наших дітей», – Оксана Сімушіна про карантинні обмеження у закладах освіти Черкащини

Дата: 05.10.2020 08:31
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

105 закладів загально середньої освіти області наразі перебувають на карантині через виявлення фактів захворювання на коронавірусну інфекцію. У 77 учнів та 133 педагогічних працівників тутешніх закладів діагностували COVID-19. Тенденція до зростання кількості захворілих зберігається. Поставитися з розумінням до карантинних обмежень, які нині встановлюють у закладах освіти закликала заступниця керівниці обласного управління освіти Оксана Сімушіна під час брифінгу в ОДА.

– Прошу всіх батьків поставитися з розумінням до тих обмежень та незручностей, які нині відбуваються у закладах освіти, – зазначила вона. – Педагоги з учнями надолужать усі  пропущенні години. Зараз важливо зберегти життя та здоров’я дітей. Зараз направлені на самоізоляцію 241 клас, а це 4801 учень та 338 педагогів. Лише за останню добу кількість класів, які направлені на самоізоляцію, зросла на 31. Освітній процес дистанційно відбувається у 13 закладах загальної середньої освіти. Лише за добу додалося 4.

Оксана Сімушіна також додала, що, зважаючи на те, що Канів знову у «червоній» зону, тут на дистанційне навчання перейде 6 навчальних закладів та 8 дитячих садочків. Загалом у 13 учнів та 7 вчителів Канева виявили COVID-19.

– Зважаючи на ситуацію, звертаюся до усіх учасників освітнього процесу неухильно дотримуватися всіх проти епідеміологічних заходів, – підсумувала посадовиця. – Адже йдеться про захист наших дітей.

Детальніше у відео:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь