Пошук

Держкомісія з ТЕБ та НС: про “червону” зону в Каневі

Дата: 22.09.2020 08:13
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Урядовий портал” інформує про ухвалене сьогодні рішення на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – про запровадження обмежень на територіях, де 18 вересня встановили «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Враховували й надані регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозиції.

 Так, із 00:00 години 22 вересня 2020 р. буде встановлено такі обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641.

У м. Каневі Черкаської області обмежено: 

  • посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;
  • відвідування закладів освіти здобувачами освіти;
  • приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування. Обмеження не стосується торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, ветеринарними препаратами, кормами, агрохімікатами, насінням. Також працюватимуть банківські та страхові установи, дозволяється медична практика, ветеринарна практика, діяльність автозаправних комплексів, діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, комп’ютерів, побутових виробів, об’єктів поштового зв’язку. Заклади громадського харчування можуть здійснювати адресну доставку замовлень.
  • відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування). Винятки: установи і заклади з надання соціальних послуг екстрено, центри обліку бездомних осіб, мобільні бригади 
  • соціально-психологічної допомоги, соціальне патрулювання.
  • Додамо, рішення ухвалене на виконання пункту 15 постанови Кабінету Міністрів України “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

    Нагадаємо також сьогодні, 21 вересня, в області виявили +61 випадок інфікування COVID-19. Про це на своїй фейсбук-сторінці інформує очільник області Сергій Сергійчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь