Пошук

У 49 навчальних закладів області є випадки захворюваності на COVID-19 (відео)

Дата: 15.09.2020 08:34
Кількість переглядів: 338

У 49 навчальних закладах освіти в Черкаській області є випадки захворюваності на COVID-19 учнів, вчителів, студентів, викладачів. Лише за сьогодні у семи навчальних закладах підтвердили інфікування. Про це на сьогоднішньому брифінгу розказала начальниця Управління освіти та науки в Черкаській області Ольга Чепка.

Чотири навчальні заклади закрито на карантин. Там виявили велике коло осіб, які контактували з хворими на коронавірус. В інших закладах освіти на самоізоляцію пішли діти окремих класів. Всього – 50 класів.

«Одне місто в області – Канів, перебуває в «червоній» карантинній зоні. Це означає, що всі навчальні освітні заклади міста – дитячі садки, школи, вищі навчальні заклади, заклади санаторного типу переходять на дистанційну форму навчання. Усі інші навчальні освітні заклади, які знаходяться в «помаранчевій», «жовтій» та «зеленій» зоні, працюють у звичайному режимі з дотриманням усіх санітарно-епідеміологічних норм, які пропонує законодавство», – каже Ольга Чепка.

Начальниця Управління говорить, що заклад повністю закривають на самоізоляцію, якщо кількість контактних перевищує третину кількості людей, які навчаються та працюють в цьому закладі.

За її словами, від завтра в Черкаській області запрацює робоча група з перевірки дотримання безпечних умов у дошкільних та позашкільних закладах, школах, професійно-технічних ліцеях, університетах. Усього до списку увійшло 18 закладів. Робоча група перевірятиме готовність навчального закладу в умовах пандемії та дотримання освітніми закладами протиепідеміологічних норм: чи забезпечені школи засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами, чи дотримуються в закладах розмежувального руху, пересування дітей коридорами, температурного скринінгу, чи є кілька входів у навчальний заклад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь