Представники поліції та кошти на лабораторію, – Сергійчук розповів про виконання домовленостей з боку Ізраїля

Дата: 09.09.2020 13:04
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

Голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук розповів про результати зустрічі із Надзвичайном та Повноважним  Послом Ізраїлю в Україні Джоелем Ліоном. За його словами, ізраїльська сторона забезпечила у районі паломництва присутність правоохоронців. Окрім того, на рахунок Уманської міської лікарні надійшли перші 700 тисяч гривень для облаштування ПЛР-лабораторії. 

Нагадаємо, 2 вересня в Умані відбулася спільна зустріч голови Черкаської ОДА Сергія Сергійчука, Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Джоела Ліона, представників правоохоронних органів та інших профільних служб.

У ході зустрічі голова Черкаської ОДА наполіг, щоб цього року, як і раніше, ізраїльська строна забезпечила в Умані присутність поліцейських та медиків. Зі свого боку область підсилила чергування та залучила додаткові ресурси.

– У результаті переговорів для захисту правопорядку додатково в район паломництва прибудуть 6 поліцейських із Ізраїлю. Готуємося до приїзду медиків. Також представники іудейських спільнот пообіцяли сприяти створенню власної ПЛР-лабораторії в Уманській міській лікарні. Перші 700 тисяч гривень вже надійшли на рахунок лікарні! За ці кошти вдасться капітально відремонтувати приміщення. Власна лобораторія зробить боротьбу уманчан із СOVID-19 в рази ефективнішою, – повідомив Сергій Сергійчук, наголосивши, що лише у співпраці обох сторін маємо забезпечити дотримання протиепідемічних заходів та гарантувати безпеку як громадян України, так і паломників.

Для оперативного реагування на скарги громадян відкрили «гарячу лінію»: 0 800 508 876.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь