Пошук

Обласний військовий комісар розповів про особливості нинішнього весняно-літнього призову строковиків

Дата: 07.08.2020 08:09
Кількість переглядів: 274

Під час цьогорічного весняно-літнього призову лави ЗСУ поповнили 605 юнаків з Черкащини. Вони нестимуть службу в Збройних Силах України, Національній Гвардії України, Державній прикордонній службі України та Спеціальній службі транспорту. Про особливості проведення призовної кампанії в умовах карантину розповів обласний військовий комісар Сергій Лобан.

Призовники проходитимуть службу по військових частинах всієї країни. Термін їх служби 12 місяців для громадян, які мають освітній ступінь магістра, та 18 місяців – для громадян із освітою бакалавра та інших. До проведення операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, військовослужбовці строкової служби залучатися не будуть.

Кожен юнак в ході проходження військово-лікарняної комісії обов’язково проходив тестування на виявлення COVID-19. По вибуттю із обласного збірного пункту усіх призовників забезпечили засобами індивідуального захисту. Окрім того, всі юнаки по прибуттю до військових частин потрапляють на двотижневу обсервацію окремо від іншого особового складу.

Одними із перших планове завдання виконали Кам’янський РВК, Городищенський РВК, Драбівський РВК та Черкаський ОМВК. Осінній призов юнаків на строкову військову службу, згідно Указу Президента України, відбудеться без змін з жовтня по кінець грудня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь