Пошук

Медики Черкащини розпочали співпрацю зі швейцарськими фармацевтами «Рош»

Дата: 06.08.2020 08:36
Кількість переглядів: 364

Перше робоче засідання в межах підписаного меморандуму про співпрацю між Черкаською ОДА та швейцарською фармацевтичною компанією ROCHE відбулося на Черкащині. Медики-онкологи обговорили шляхи запровадження європейського досвіду в галузі охорони здоров’я України.

– Разом із директором Черкаського онкодиспансеру Віктором Парамононовим, провідними фахівцями закладу мали нагоду поспілкуватися із представниками ROCHE – лідером проекту Савою Паламаром, медичним директором Оксаною Сурцевою, менеджером по продукту Оксаною Земцевою та менеджером з доступу до продуктів Катериною Олійник, – розповідає начальниця обласного управління охорони здоров’я Лариса Кошова. – Головна мета нашої співпраці – покращення рівня медицини в області шляхом залучення досвіду міжнародних компаній, консультацій та круглих столів із кваліфікованими фахівцями; використання для лікування пацієнтів лише найкращих та інноваційних методів й препаратів.

Одним із найперших в області хочуть реалізувати проект лікування пацієнтів із раком молочної залози. Його мета – збільшення для пацієнтів доступу до інноваційного та життєвонеобхідного лікування, а також розробка, втілення та реалізація місцевої програми щодо оплати за результати лікування. Так, ціноутворення має відбуватися відкрито та прозоро на основі пролікованих випадків.

Також у межах проекту планується кооперація із швейцарською компанією Lyfegen. Це дозволить пацієнтам отримати доступ до сучасної терапії, яка надає змогу покращити результати лікування.

Загалом, відзначає Лариса Кошова, головні очікування від проекту:

збільшення ефективності регіональних програм в сфері охорони здоров’я для досягнення кращих результатів лікування населення, що проживають в Черкаській області;
очікується, що проект слугуватиме пілотним в трансформації підходів органів місцевого самоврядування, обласних адміністрацій щодо вирішення викликів забезпечення доступності лікування для пацієнтів, які його потребують.

За інформацією Управління охорони здоров’я облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь