Результати роботи щодо надання допомоги по частковому безробіттю

Дата: 23.07.2020 12:14
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

Додаток 1

до листа Корсунь-Шевченківської районної філії

від 23.07.2020 № _____/_____

Результати роботи щодо надання допомоги по частковому безробіттю

Карантин кинув виклик практично всім сферам життя країни. Тоді, як бізнес скорочував свою діяльність, а працівники залишалися майже без роботи і засобів для існування, Кабінет Міністрів України спільно з державною службою зайнятості напрацювали алгоритм збереження робочих місць.

І вже більше двох місяців Корсунь-Шевченківська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості працює в напрямку надання допомоги по частковому безробіттю роботодавцям за найманих працівників та фізичним особам підприємцям.

Проміжні підсумки роботи в цьому напрямку підвела директор Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Валентина Германова:

«Станом  на  23.07.2020 року до Корсунь-Шевченківської районної філії було подано 156 пакетів для надання допомоги по частковому безробіттю, відповідно до ст. 47-1 Закону України «Про зайнятість населення». Черкаським обласним центром зайнятості прийнято 152 позитивних рішення. Допомогу по частковому безробіттю отримали 125 фізичних осіб – підприємців. 27 роботодавців зберегли робочі місця для 166 працівників. Отримувачами допомоги вже заявлено коштів на суму близько двох мільйонів гривень»

Нагадуємо, що надання допомоги по частковому безробіттю регламентується Порядком надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 306 (зі змінами та доповненнями).

Робота фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Корсунь-Шевченківської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості щодо надання допомоги з оформлення пакету документів для отримання допомоги по частковому безробіттю триває й надалі, тому запрошуємо звертатись за консультаціями за телефоном: 20085 або за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 17А.

 

Довідково: Відповіді на актуальні питання про отримання допомоги по частковому безробіттю можна отримати на сайті Черкаського обласного центру зайнятості за посиланнями:

https://chk.dcz.gov.ua/node/6933

https://chk.dcz.gov.ua/novyna/na-zakonodavchomu-rivni-udoskonaleno-proceduru-otrymannya-dopomogy-po-chastkovomu-0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь