Спортивне #Великебудівництво: у Черкасах будують новий стадіон

Дата: 21.07.2020 22:14
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Будівництво стадіону обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву почали в обласному центрі. Тутешні роботи стартували у межах програми «Велике будівництво», ініційованої президентом України Володимиром Зеленським.

Проектом на 2020 рік передбачається облаштування спортивних майданчиків, зкрема секторів для стрибків у висоту, метань спису, штовхання ядра, футбольного поля, бігової доріжки по колу. Навколо футбольного поля укладуть полотно для бігових доріжок. На ньому облаштують 4 бігових доріжки – на дистанції 60 м, 100 м, 400 м та 1000 м.

Стан робіт на об’єкті днями огляянув перший заступник очільника області Дмитро Ляшов. За його словами, темпи робіт задовільні. Тут нині триває влаштування земельного шару та посів трави на полі.

– Стадіон – важливий об’єкт для якісного розширення спортивної інфраструктури Черкас, – каже посадовець. – Тут проводитимемо змагання та чемпіонати з легкої атлетики, що дозволить зменшити навантаження на сам Манеж, де в основному зараз і відбуваються всі першості. З наступного тижня починаються асфальтувальні роботи на стадіоні і через деякий час, приблизно з початку серпня, почнуть влаштовувати полімерне покриття на бігових доріжках. Вже зроблені місця для глядачів, поле готують під засів травою, планується встановлення флагштоків для прапорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь