Дорожні ремонти: На Тальнівщині продовжують працювати над відбудовою місцевих доріг

Дата: 07.07.2020 21:50
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

Ще в квітні цього року у Тальнівському районі розпочали роботи з поточних дрібних (ямкових) ремонтів доріг загального користування  місцевого значення за рахунок експлуатаційного утримання.

Зокрема, підрядна організація ТОВ ШРБУ-48 м. Умань провела дрібний ремонт за рахунок коштів обласного бюджету на експлуатаційне утримання на ділянці автодороги 0241402 Т-24-15 Тальне-Кам’янече-Нерубайка-Голованівськ-Ульянівка  (с.Майданецьке – с. Вишнопіль – 450 кв.м).

З липня дорожні роботи відновили на цій автодорозі та будуть продовжені на інших автошляхах району згідно погодження зі Службою місцевих автомобільних доріг у Черкаській області.

На початку липня голова Тальнівської райдержадміністрації Олександр Цимбал спільно із начальником відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації  Віталієм Захарчуком проінспектували стан виконання дорожніх робіт на ділянці автодороги у селі Майданецькому. У ході робочої зустрічі із субпідрядником та сільським головою, в якій взяли участь і місцеві ЗМІ,  було узгоджено важливі моменти забезпечення якісного виконання робіт.

Зокрема, представником субпідрядної організації «Будівельне управління №77» м. Черкаси було відзначено, що працюють вони на умовах договору із підрядником ТОВ «Комфорт Буд Сервіс», який виграв тендер по Тальнівському району.  Договір укладено на суму 11,8 млн.грн. Сюди входять такі види робіт: ямковий ремонт, вирівнювальний, ремонт струменевим методом, покіс узбіч, безпека руху, встановлення дорожніх знаків, розмітка, пішохідні переходи тощо. Будівельна компанія має усю необхідну техніку, виконують роботи 14 працівників. Гарантійний термін виконаних робіт – 2 роки.

Комфортні умови проживання працівників та розміщення техніки за місцем виконання робіт організовано за сприяння Тальнівської райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування та у співпраці із сільськогосподарськими підприємствами.

Також важливо, що субпідрядна організація «Будівельне управління №77» співпрацює із Тальнівським «Райавтодором», який, зокрема, забезпечує дорожні роботи асфальтом, а також буде частково виконувати роботи по озелененню, покосу узбіч тощо.

По завершенню на цій автоділянці (Майданецьке, Зеленьків, Вишнопіль) роботи будуть продовжені по таких напрямках:

0241405 (Тальне-Криві Коліна-Лоташеве-Пальчик)-Глибочок-Колодисте-Новоселиця;

241404 Тальне-Криві Коліна-Лоташеве-Пальчик;

0241403 Тальне-Лісове-Чижівка;

0241411 Веселий Кут-Папужинці; 0241412 (Тальне-Лісове-Чижівка)-Шаулиха;

0241412 (Тальне-Лісове_Чижівка)- Шаулиха;

0241416 Рижанівка-Кобринове-до а/д Н-16;

С241407 Майданецьке-Новомайданецьке;

С241409 від а/д Н-16 –Левада;

С241415 Лоташеве-Піщана.

Коментуючи результати інспекції у Майданецькому, голова райдержадміністрації Олександр Цимбал відзначив, наскільки важливо, що Черкаською облдержадміністрацією вперше за багато років приділяється значна увага щодо експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення. Це дає надію, що за кілька років усі місцеві дороги будуть відновлені. Завдання ж місцевої влади – вчасно та належно проводити організаційну роботу, підготовку та подання необхідних документів, а також контроль за якістю виконаних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь