Дорожні ремонти: На Корсунщині відновлять доріг на 17 млн грн

Дата: 07.07.2020 21:45
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

#Великебудівництво активно впроваджується на Корсунщині. Наразі в районі тривають ремонтні роботи на дорогах загального користування місцевого значення. Загальна протяжність місцевих доріг, які мають бути тут відремонтовані, становить понад 264 км. На це з державного бюджету передбачили 17 млн 37 тис. грн.

Голова Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Микола Березовий особисто відвідує місця ремонту доріг.

– Думаю, багато жителів району, яким доводиться добиратися у справах чи то до міста, чи в інше село, з нетерпінням очікували ремонту доріг, – відзначає він. – Зараз, завдяки покращенню дорожнього покриття, скоротиться час, який люди витрачають у дорозі. Окрім цього, великим плюсом є те, що «швидка допомога» зможе швидше дістатися до пацієнта.

Відповідно до розпорядження Черкаської ОДА, до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, які будуть фінансуватись у 2020 році, внесені такі автомобільні дороги Корсунщини: Сухини − Сегединці – Петрики та Лука – Сахнівка, на яких передбачено проведення капітального ремонту; поточний середній ремонт заплановано на автошляхах Корсунь-Шевченківський – Квітки, Стеблів − Заріччя – Богуслав, міст на автошляху Стеблів − Заріччя – Богуслав.

Також голова Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації погодив перелік доріг, ремонт яких запланували виконати в липні: Карашина-Вільхівчик-Черепин; (Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни) – Переможинці-Селище; Заріччя-Сидорівка-кордон Київської області-Киданівка; Завадівка; Сухини-Сегединці-Петрики; Селище-Гута Селицька; Нехворощ; Корсунь-Шевченківський – Квітки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь