Пошук

Черкаські волонтери відзначили обласних владців та фахівців контактного центру за співпрацю в боротьбі з пандемією COVID-19

Дата: 02.07.2020 16:39
Кількість переглядів: 277

Сьогодні в ОДА черкаські волонтери, зокрема обласної громадської організації «Без бар’єрів» від імені волонтерської ініціативи на базі Центру гостинності, дякували представникам обласної влади та фахівцям обласного контактного центру за співпрацю під час епідемії коронавірусної інфекції та боротьби з пандемією. У прес-центрі адміністрації вручили подяки заступникам очільника області Дмитру Ляшову та Юрію Лесюку, директору Департаменту соціального захисту населення ОДА Руслану Чикалу, а також працівникам і керівниці обласного контактного центру, радниці з розвитку соціальної згуртованості в Черкаській області Ларисі Ходаковській.

Нагадаємо, на Черкащиніи благодійники, волонтери та влада скоординували зусилля, задля допомоги людям, що потребували підтримки в період карантину.

– У найтяжчий період розпалу епідемії ми всі разом, об’єднавши зусилля, продемонстрували приклад усім областям, – звернулась до присутніх Леся Валяєва, очільниця ГО «ЧОГО «Життя без бар’єрів», яка вручала подяки. – Дякуємо за допомогу, за оперативність в ухваленні рішень, загалом за координацію. Без допомоги влади нам було б набагато складніше. Переконана, разом ми вистоїмо в будь-якій ситуації, та, об’єднавшись, вирішимо всі питання.

Натомість перший заступник очільника області Дмитро Ляшов висловив вдячність волонтерам за те, що долучились до соціальної ініціативи, не залишились осторонь у тяжкий період.

– Насправді дуже приємно отримати від вас подяки за співпрацю, – звернувся до волонтерів пан Дмитро. – Приїздивши свого часу до Черкащини, пересвідчився, тут працює надзвичайна команда людей, зокрема й волонтерів, які щоденно роблять важливу роботу заради жителів області. Дякуємо за ваш внесок. На жаль, період боротьби з пандемією ще не завершився. Попереду може бути багато викликів, тож маємо бути готовими, об’єднувати сили, вишукувати ресурси, аби все подолати.

Водночас волонтери одержали свої подяки від обласного контактного центру.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь