Бджолярам Черкащини надали методичні рекомендації для нарахування субвенції

Дата: 30.06.2020 17:40
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

Порядок використання коштів для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції визначений постановою Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 395.

Зокрема за п 7 абзацу 2, для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної міської ради або ради об’єднаної територіальної громади.

Приміром, власник пасіки проживає в м. Ватутіно, а місце розташування пасіки в с. Юрківка Звенигородського району  . В даному випадку реєстрація пасіки буде проводитися сільською радою с. Юрківка та подання документів для нарахування дотації за утримання бджолосімей буде здійснюватися до сільської ради с. Юрківка.

За п 7 абзац 10, довідку, видану органом місцевого самоврядування про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів (фізичні особи та фізичні особи-підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства).

У зв’язку з відсутністю звітування про наявність бджолосімей остання звітна дата вважається дата подання документів до органу самоврядування  для нарахування дотації за утримання бджолосімей.

Для підтвердження достовірності  кількості бджолосімей поданих в документах рекомендовано органу самоврядування утворити комісію та провести обстеження пасік про що скласти АКТ обстеження.

Як оформити документи дивіться у довідці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь