#Великебудівництво: Триває ремонт автодороги Р-10 у селі Софіївка Черкаського району

Дата: 19.06.2020 08:14
Кількість переглядів: 357

Фото без описуФото без опису

Продовжується поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук на ділянці км 28+800 – км 36+800 у селі Софіївка Черкаського району. Наразі підрядна організація проводить роботи із влаштування шару основи дорожнього одягу зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та вирівнюючий шар асфальтобетонного покриття. Ці роботи вже виконали на більшій частині цієї ділянки автодороги.

Також підрядник завершив роботи із підсипання заниженого узбіччя та його укріплення, влаштовано частину з’їздів з автодороги.

На цій ділянці у рамках поточного середнього ремонту виконають комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження.

Технічний нагляд за проведенням робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

За інформацією САД у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь