Заклади дошкільної освіти області поступово відновлюють свою освітню діяльність

Дата: 12.06.2020 08:29
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Починаючи з 27 травня на Черкащині розпочали поступово відновлювати свою діяльність заклади дошкільної освіти. Нині в області працюють 126 закладів дошкільної освіти, інформують в Департаменті освіти і науки ОДА.

Частково відновили роботу заклади освіти у Городищенському, Катеринопільському, Монастирищенському, Маньківському, Черкаському, Христинівському, Чорнобаївськомурайонах, Канівській міській об’єднаній територіальній громаді, Жашківській ОТГ, Шполянській ОТГ, Березняківській ОТГ, Сагунівській ОТГ, Литвинецькій ОТГ, Мокрокалигірській ОТГ,Лип’янській ОТГ, Білозірській ОТГ, Буцькій ОТГ, Іркліївській ОТГ, Чигиринській ОТГ. Також у містах Умань, Черкаси, Сміла, Золотоноша.

Освітній процес для 4,5 тисяч вихованців області відбувається відповідно до освітньої програми та плану роботи закладів на літній оздоровчий період. Приміщення підготовлені до прийому дітей, виконані всі протиепідемічні заходи, спрямовані на захист дітей. Тут провели генеральні прибирання, звільнили ігрові кімнати від м’яких іграшок, килимових покриттів з довгим ворсом. Проводять регулярний температурний скринінг дітей та працівників.

Працівники дошкільної галузі забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами, паперовими рушниками; організовано місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками. Робота з підготовки до поновлення роботи та забезпечення закладів усім необхідним продовжується.

Моніторинг інформації про відновлення роботи закладів дошкільної освіти проводиться щоденно.

Нагадаємо, для запобігання поширенню на території України COVID-19,  усі заклади дошкільної освіти припинили свою діяльність ще з 13 березня 2020.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь