Малечу дитячого відділення обласного онкодиспансеру привітали з прийдешнім Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2020 08:31
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

Різноманітну канцелярію та приладдя для поробок подарували маленьким пацієнтам дитячого відділення Черкаського обласного онкологічного диспансеру. Завітав привітав їх з прийдешнім днем захисту дітей заступник голови облдержадміністрації Юрій Лесюк.

Зазвичай до 1 червня, Дня захисту дітей, дитяче онкологічне відділення повне гостей, а дітям влаштовують цікаві та незвичні заходи. Цьогоріч малеча теж чекає на гостей.

Фото без описуФото без опису

– Кожна дитина прагне уваги та піклування дорослих, – каже Юрій Лесюк. – Особливої ж підтримки та любові потребують ті, хто щодень бореться з тяжкою недугою. Позитивні емоції допомагають їм не втрачати силу духу та віри в одужання. Кожен з нас може зробити для них найменше – подарувати посмішку, допомогти зарядитися енергією та повірити, що труднощі – здоланні.

У дитячому відділенні обласного онкологічного диспансеру щодень допомагають боротися з тяжкими недугами кваліфіковані фахівці. Допомагають також і психологи. Для комфортності перебування для малечі влаштовують кращі умови. Саме тут, одні з перших в Україні, облаштували роботу навчального класу, аби діти не відставали від шкільної програми, поки проходять лікування.

Фото без опису

Значну підтримку надають волонтери. Вже цього року, за словами директора обласного онкологічного диспансеру Віктора Парамонова, тут планують зробити першу операцію з трансплантології кісткового мозку саме для дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь