Пошук

В ОДА розглянули пропозиції закладів освіти щодо обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців у 2020 році

Дата: 01.06.2020 08:21
Кількість переглядів: 403

Вчора в облдержадміністрації розглянули пропозиції закладів вищої та фахової передвищої освіти області, фінансування яких здійснюється за кошти обласного бюджету, щодо обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців у 2020 році. Про це повідомляє Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

До обговорення пропозицій долучилися заступники голови ОДА Юрій Лесюк та Роман Карманнік, т.в.о. начальника управління освіти і науки ОДА Оксана Сімушіна, директор Департаменту фінансів Наталія Кравченко, начальник Управління охорони здоров’я Лариса Кошова, начальник Управління культури та охорони культурної спадщини ОДА Людмила Товстопят, директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко, керівники закладів вищої та фахової перед вищої освіти області.

Відкриваючи засідання, Юрій Миколайович означив стан справ у сфері вищої та фахової передвищої освіти Черкащини. Принагідно відзначив важливість зустрічі, адже погоджені обсяги мають задовольнити потребу економіки Черкащини і суспільства у кваліфікованих кадрах, забезпечити конституційне право громадян на здобуття освіти відповідно до їх покликань, інтересів і здібностей.

У ході засідання керівники закладів освіти обґрунтували обсяги замовлення на підготовку фахівців в очолюваних ними закладах.

Нагадаємо, регіональне замовлення формується Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації за пропозиціями закладів вищої та фахової передвищої освіти державної та/або комунальної форм власності, погодженими з регіональними центрами зайнятості, з урахуванням прогнозних показників потреби в кадрах на регіональному ринку праці та обсягів видатків обласних бюджетів на зазначені цілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь