Пошук

На Черкащині стартував конкурс на найкращу інвестиційну ділянку «Золота ділянка-2020»

Дата: 18.05.2020 08:16
Кількість переглядів: 316

ОТГ, РДА та МВК Черкащини запрошують  долучитися до Конкурсу інвестиційних ділянок (greenfield) «Золота ділянка-2020». Головна мета конкурсу – визначення найкращої інвестиційної ділянки Черкаської області задля підвищення спроможності громад залучати вітчизняні та іноземні інвестиції.

Цей конкурс оголосила Польська Агенція Інвестицій і Торгівлі (ПАІТ) у 7 областях України, серед яких і Черкаська область. Конкурс проходить у рамках проекту Польської Допомоги задля “Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва”. За умовами в кожній області буде обрано 1 ділянку-переможця.

Як відзначають у Департаменті регіонального розвитку ОДА, переможець отримає:

– допомогу експерта Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для інвестиційної ділянки;
– промоцію ділянки-переможця Агенціями регіонального розвитку під час пропонування інвестиційних ділянок іноземним інвесторам;
– навчальний візит до Польщі.

До участі у конкурсі допускаються лише незабудовані ділянки (greenfield), призначені для промислових інвестицій, площею не менше ніж 2 га.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

З детальними умовами конкурсу, вимогами до незабудованої ділянки (greenfield) та аплікаційними формами можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/2YX9eTU .

Заповнену заявку учасника разом з анкетою інвестиційної ділянки, мапами та фото потрібно надсилати на електронну адресу: uzez_oda@ukr.net до 15 червня 2020 року включно. Заявки, отримані пізніше, до розгляду не прийматимуться.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться до 15 серпня 2020 року.

Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаська Агенція Регіонального Розвитку забезпечують супровід учасників Конкурсу на регіональному рівні. Контактні особи: Ірини Дядик – тел.: (0472) 37 42 60, моб.: +38 096 269 03 71, e-mail: uzez_oda@ukr.net та Світлана Грушка – моб.: +38 093 024 48 36, e-mail: grushka63@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь