«Велике будівництво» на Черкащині триває, – Роман Боднар (фото)

Дата: 15.05.2020 10:25
Кількість переглядів: 438

Фото без описуФото без опису

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар проінспектував ремонт доріг на Черкащині. 

– «Дороги нарешті почали робити», – чую від місцевих жителів. Проїжджали Вільховець, що на Звенигородщині. Тут триває ремонт на ділянці 156-км 163. Цьогоріч передбачене фінасування ремонту дороги Н-16 ділянки 147-км 156 та ділянки км 163- км 171. Фактично ділянка а/д Н-16 від Звенигородки майже до Тального буде відремонтована. «Велике будівництво» на Черкащині триває, – інформує очільник області.

На яких ділянках зараз ведуться роботи:

??Проводиться реконструкція 11,6 км обходу міста Золотоноша на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

??Ведеться підготовка до початку реконструкції шляхопроводу через залізницю та підходів до нього у місті Городище на автодорозі державного значення Н-01 Київ — Знам’янка.

??Капітальний ремонт 10,7 км на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь у Золотоніському районі від села Софіївка до села Піщане.

??Поточний середній ремонт:

– 3,39 км на автодорозі державного значення М-05 Київ – Одеса у Жашківському районі.

– 7,4 км обходу міста Умань на автодорозі державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через м. Вінницю).

– 35,8 км на 3 ділянках на автодорозі державного значення Н-01 Київ – Знам’янка в Городищенському та Смілянському районах.

– 6 км на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань в Звенигородському районі у селі Гусакове.

– 9,96 км на 2 ділянках на автодорозі державного значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук в Черкаському районі в селах Софіївка та Мошни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь