Пошук

На Черкащині призначили обласного військового комісара

Дата: 14.05.2020 08:22
Кількість переглядів: 366

Обласного військового комісара представили сьогодні в ОДА. Ним став полковник Сергій Лобан. Перші робочі питання з новопризначеним керівником обласного військкомату обговорили на зустрічі з очільником облдержадміністрації Романом Боднаром, його заступником Юрієм Безщасним та представниками силових структур та правоохоронних органів.

Без військового комісара область лишалася тривалий час. Нині ж, після конкурсу в Міністерстві оборони України, сюди, відповідно до наказу від з 28 квітня, призначили полковника Сергія Лобана. Серед його головних завдань на сьогодні: забезпечення  призову громадян на військову службу і службу за контрактом.

– Я готовий до співпраці, якщо є питання – готовий відповісти, – наголосив обласний військовий комісар. – Роботу у військовому комісаріаті знаю добре, адже 25 років працював у цій сфері, від самих «низів» до заступника комісара та т.в.о військового комісара Одеського ОВК під час мобілізації.

Щомісяця в облдержадміністрації проводять розширену нараду з представниками правоохоронних та силових органів, каже очільник області Роман Боднар.

– Кожен у межах своєї компетенції докладає максимум зусиль, щоб державні процеси розвивалися у вірному напрямку, – додав голова ОДА. – Взаємодопомога, взаємодія мають бути на найвищому рівні. Цей простий механізм співпраці допомагає вирішувати нагальні питання відразу без зволікань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь