Пошук

Ремонти, придбання автобусів та обладнання, – на що передбачена освітня субвенція

Дата: 13.05.2020 08:49
Кількість переглядів: 369

У 2020 році на розвиток освіти області та оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти з державного бюджету надійшли ряд субвенцій, зокрема:

 „Нова українська школа“ – 34,1 млн грн  

Буде спрямовано 33,4 млн грн на  закупівлю засобів навчання, шкільних меблів та 699,3 тис грн для 4 шкіл на закупівлю засобів навчання, що беруть участь у Всеукраїнському експерименті з реалізації Державного стандарту початкової освіти.

На реалізацію програми „Спроможна школа для кращих результатів“ – 100 млн грн                

Кошти будуть спрямовані на проведення реконструкції, капітальних ремонтів, створення мотивуючого простору у закладах освіти та зміну просторово-предметного  оточення учнів закладів освіти для опорних шкіл та великих ЗЗСО (понад 350 учнів).

Зокрема, планується провести зміну просторово-предметного оточення учнів у 29 школах та провести ремонтні роботи у 12 школах.

За рахунок цільового залишку освітньої субвенції:

– придбання 20 шкільних автобусів на засадах співфінансування 50% − за рахунок субвенції, 50% за кошти місцевого бюджету на загальну суму 36,8 млн грн, них за рахунок субвенції − 18,4 млн грн.

– Для 54 закладів загальної середньої освіти виділено освітньою субвенцію на придбання обладнання для їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти» у сумі 11,4 млн грн.

– На забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях двох закладів загальної середньої освіти – 512,4 тис грн:

– Авторська Олександра Антоновича Захаренка середня загальноосвітня школа с. Сахнівка Набутівської сільської ради Корсунь- Шевченківського району Черкаської області;

– Комунальний опорний заклад «Лисянський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 – гімназія – дошкільний навчальний заклад» Лисянської селищної ради Черкаської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь