Пошук

Адміністратори центрів надання адмініпослуг Черкащини пройшли онлайн-навчання

Дата: 10.05.2020 20:51
Кількість переглядів: 382

 

Онлайн-семінар для адміністраторів 30 центрів надання адміністративних послуг області з актуальних питань прийому та видачі документів у сфері державної реєстрації речових прав, юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань провели на Черкащині 6 травня. Організували його в Департаменті регіонального розвитку ОДА спільно з Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ).

Учасники навчань обговорили актуальні питання роботи адміністраторів, а також звернули увагу на зміни, які нещодавно набули чинності та практичні моменти застосування законодавства у сфері державної реєстрації нерухомості, бізнесу та громадських формувань.

Водночас проаналізували питання, пов’язані з набранням чинності Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 № 361-IX; обговорили зміни до типових інформаційних карток адміністративних послугу сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

У рамках семінару додатково поінформували щодо трьох моделей  надання послуг соціального характеру та послуг з реєстрації актів цивільного стану у центрах, що дасть можливість адміністраторам розширити переліки послуг ЦНАП.

Отримана інформація надасть змогу адміністраторам більш якісно консультувати суб’єктів звернення при подачі документів, що зменшить кількість відмов при отриманні адміністративних послуг у сфері державної реєстрації, відзначають в Департаменті регіонального розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь