Інтерактивно про альтернативне. В ОДА розробили карту «зелених» електростанцій

Дата: 08.05.2020 10:41
Кількість переглядів: 388

Об’єкти альтернативної та відновлювальної енергетики, які діють на Черкащині, розмістили на інтерактивну мапу. Розробили її в Департаменті інфраструктури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації. На карті «відмітили» всі об’єкти, які продукують «зелену» енергетику.

Загалом в Черкаській області активно розвивається сфера альтернативної та відновлювальної енергетики. За останні півроку тут ввели в дію 5 сонячних електростанцій потужністю понад 13,2 МВт, що дало змогу збільшити загальну потужність більш ніж в 3 рази. На цих СЕС вже виробили 15,53 млн кВт год. Крім того за цей період встановили 273 сонячних електростанції на дахах приватних домогосподарств. Таким чином їхня кількість збільшилась на 60 відсотків.

Візуалізували їхнє розміщення на території Черкащини фахівці обласного Департаменту інфраструктури та ЖКГ. Так, на мапі можна знайти відмітки 19 сонячних електростанцій загальною потужністю 19,08 МВт, 12 малих гідроелектростанцій загальною потужністю 6,37 МВт та 2 когенераційних установки на біопаливі та біогазі – 6,6 МВт. Крім того, відмічена найпотужніша сонячна електростанція, яку найближчим часом планується ввести в експлуатацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь