Черкащина отримала засоби індивідуального захисту для медпрацівників

Дата: 08.05.2020 10:32
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

Маски, костюми, щитки, бахіли та рукавички передали для медичних працівників області. Сьогодні партії ЗІЗ відвантажили в обласній лікарні. Звідси їх розподілять за потребою до лікарень першої хвилі, які приймають коронавірусних хворих.

Зокрема, область отримала партію зі 111,5-тонного гуманітарного вантажу, який вчора прибув до України на АН-225 «Мрія» з Китаю. Водночас не припиняють допомагати лікарям і благодійники. Зокрема й компанія «Епіцентр К». Сьогодні вона передала до обласної лікарні Черкас 35000 медичних масок, 700 захисних комбінезонів та 400 захисних окулярів. Усю отриману допомогу розподілять між медзакладами, які зараз лікують коронавірусних хворих.

Фото без опису

Фото без опису

– Зараз область має один з найкращих показників забезпеченості засобами індивідуального захисту в Україні, – говорить начальник обласного управління охорони здоров’я Лариса Кошова. – Медики зараз на передовій і мають відчувати свою захищеність. Ми активно співпрацюємо з благодійниками, волонтерами, громадськими організаціями та всіма тими, хто охоче готовий підставити плече. Разом координуємо роботу. На рівні області ми визначаємо потребу кожного медичного закладу, зокрема першої хвилі, аби вони насамперед були забезпечені усім необхідним.

Фото без опису

Допомога благодійників є чималою підтримкою для лікарів та медичного персоналу, відзначає головний лікар Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник. Наразі заклад має достатні запаси засобів індивідуального захисту. Відзначимо, тут нині отримують лікування 19 пацієнтів з підтвердженою коронавірусною інфекцією та ще троє з підозрою на COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь