Юрій Лесюк на Катеринопільщині – про заходи з недопущення поширення COVID-19

Дата: 28.04.2020 09:36
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

Ситуацію щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію (COVID-19) та заходи, які вживають задля недопущення поширення захворювання на території Катеринопільщини й у цілому в області, обговорили під час робочої поїздки до району заступника голови ОДА Юрія Лесюка.

Заступник голови облдержадміністрації зустрівся з керівництвом району, головними лікарями КНП “Катеринопільська центральна районна лікарня” та “Катеринопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги”,  начальником  Катеринопільського відділення поліції  Звенигородського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області та завідувачем Катеринопільським лабораторним відділенням Тальнівського міжрайонного відділу Державної установи “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”.

У ході розмови особливу увагу приділили питанням щодо стану здоров’я  хворих, алгоритму дій медбригади, роботи сімейних лікарів в умовах карантину, забезпеченості ЗІЗ на території району, важливості оперативного встановлення контактних осіб  по місцю проживання та в медичному закладі, дотримання  самоізоляції, проведення дезінфікуючих  заходів в громадських місцях й домоволодіннях хворих та ін.

Юрій Лесюк наголосив на важливості заходів щодо підтримки  одиноких громадян, зокрема поважного віку, та тих, які не мають змоги придбати самостійно ліки, продукти чи інші необхідні речі в карантинний період.

Відзначимо, на сьогодні в районі у 10 осіб лабораторно підтверджений діагноз коронавірусна інфекція COVID-19. Двоє з них нині перебувають на лікуванні в обласному центрі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь